Nya ansikten i DIF Futsal

Om en månad sätter seriespelet igång för DIF Futsal. I dag gjorde laget klart med flera namnstarka rekryteringar på ledarsidan.

Ny sportchef för DIF Futsal blir Afnan Khabiri. Utöver jobbet med spelarna och ledarna kommer Khabiri även att fokusera på matcharrangemang och partnersamarbeten.
 
På ledarsidan får David Bergqvist sällskap av Vedran Kurtovic och Indrin Llagama. Ett rejält tillskott med gedigen futsalkunskap. Kurtovic har tränat futsallag i Kroatien i över 15 år. Llagama har varit aktiv i Albaniens högstaliga och även deltagit i Champions League.
- En av årets bästa värvningar! Det känns oerhört kul och inspirerande att få in Vedran och Indrin. Båda två kommer in med ett nytt grepp och kommer ge oss en ny dimension, kommenterar David Bergqvist som även betonar att de ser likadant på futsal och det långsiktiga arbetet.
 
Medan Indrin inte kommer att ansluta till träningar och matcher på en gång, kliver dock Vedran in direkt. Han får huvudansvar för träningarna och dess innehåll.
- Den här avlastningen av så kompetenta personer är precis det jag och spelarna behöver. Nya röster, ny energi och nya idéer, menar David Bergqvist. 
Avslutningsvis kommer Francesc Bosh Equinas in för att sköta målvaktsträningen.

Hammarby i hemmapremiären

Djurgården inleder seriespelet den 12 oktober borta mot IFK Göteborg Futsal. Första hemmamatchen blir mot Hammarby den 17 november i ett förhoppningsvis välbesökt Eriksdalshallen.

Senaste nytt
Fler nyheter