Upptäck fördelarna med MittDIF 

Registrera dig på MittDIF så får du full översikt över dina säsongskort, medlemskap och kontaktuppgifter samtidigt som du kan ta del av förmånliga erbjudanden.

Som biljettköpare, medlem och mottagare av Djurgården Fotbolls nyhetsbrev så finns du idag registrerad i Djurgården Fotbolls kund/medlemsdatabas.   

När du registrerar dig och loggar in på MittDIF så kan du enkelt kontrollera dina kontaktuppgifter, anmäla/avanmäla vilka utskick du vill ha från Djurgården Fotboll, hålla koll på ditt säsongskort och ditt medlemskap med mera. Som medlem hittar du dessutom dina personliga medlemserbjudanden på MittDIF.

Även om du inte är medlem eller säsongare kommer du som djurgårdare ha nytta av MittDIF så registrera dig hos oss redan nu. För att få den bästa upplevelsen av dif.se som möjligt ser du till att alltid vara inloggad när du besöker oss.

OBS! Gamla konton för difbiljetter.se/minasidor fungerar inte här, du kommer därför behöva skapa ett nytt konto här på dif.se. Registrerade du ett konto för att ta del av förhandsvisningen av dif.se har du redan ett konto hos oss och behöver då bara logga in här eller klicka på hänglåset uppe till höger, (se exempel nedan).
Välkommen till MittDIF!

Senaste nytt
Fler nyheter