Utmärkt möjlighet att fylla på lagkassan för DIFs ungdomslag

Spelar du eller ditt barn i Djurgårdens ungdomsverksamhet finns nu en gyllene chans att se herrlaget spela och samtidigt ge lagkassan ett tillskott!

I samband med att Djurgården tar emot Falkenberg tisdagen den 24 september har vi tagit fram en fin möjlighet för spelarna i Djurgårdens ungdomslag att gå på matchen med sina kompisar och sin familj, och samtidigt dryga ut lagkassan.

Inför matchen är det dags för den årliga Ungdomsmarschen, vilket innebär att alla Djurgårdens ungdomslag marscherar tillsammans från Hovet till Tele2 Arena och sedan ser matchen ihop från samma läktare (norra övre, mitt emot Djurgårdsklacken). 

Fribiljetter
Samtliga spelare och ledare i Djurgårdens ungdomslag erbjuds fribiljetter för att gå in på matchen mot Falkenberg.

”Lagkassebiljetter”
Utöver detta kommer alla spelare i lagen att få två personliga biljetter att sälja, där samtliga intäkter går till lagkassan.

Lagkassebiljetterna ska säljas för 100 kronor styck och säljs med fördel till nära och kära som vill följa med och titta på den gemensamma marschen och samt matchen där Djurgården deltar i den absoluta toppstriden. För ett lag med 20 spelare blir intäkten till lagkassan 4 000 kr.

Såväl fribiljetter samt lagkassebiljetter hämtas på ungdomskansliet på Hjorthagen från och med nu. Linn Andersson kommer att administrera biljetterna. Vill man fylla på lagkassan med ytterligare pengar kan vi självklart se till att ni får fler biljetter att sälja.

Kontakta Linn angående utlämning av biljetter på Linn.Andersson@dif.se eller, under dagtid, 070-404 96 42.

Senaste nytt
Fler nyheter