Djurgården Fotboll och Eleda Group inleder samarbete

Djurgården Fotboll fortsätter att attrahera framgångsrika och expansiva partners trots rådande tider och i mångt och mycket stiltje inom affärs- och sportvärlden. - Vi är oerhört stolta och glada över att Eleda Group valt att inleda ett samarbete med Djurgården Fotboll, säger Djurgårdens vd Henrik Berggren.

Eleda Group erbjuder anläggnings, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur via fem regionbolag, alla med lokalt ledande positioner. Koncernens utbud, som i sin tur är indelat i tre tjänsteområden Anläggning, Ledningsinfrastruktur samt Maskin och transport, är både brett samt specialiserat och sträcker sig från hela entreprenader och projekt till mindre uppdrag. Genom en stark lokal närvaro, ett brett erbjudande samt ett hållbarhetsfokus skapar Eleda långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners.
 - Föreningslivet är en viktig spelare i vårt hållbara samhälle. I Djurgårdens IF erbjuds flickor och pojkar en föreningsresa med goda vuxna ledare som skapar trygghet, utveckling och god hälsa. Vi, Eleda Group, ser framemot att vara del i Djurgårdens verksamhet och tillsammans kan vi stimulera och ta ansvar för nästa generation, säger Ingemar Queckfeldt, Head Of Sponsorship hos Eleda Group.

Tydliga värderingar

Eleda Groups långsiktiga mål är att etablera koncernen som en ledande aktör inom anläggning och entreprenad på den nordiska marknaden. Eleda fokuserar på att effektivt genomföra mindre och medelstora infrastrukturprojekt med en liten och effektiv central organisation, starka lokala varumärken och ett decentraliserat arbetssätt. Eleda är ett företag med väldigt tydliga värderingar och man arbetar efter FN:s Globala mål för hållbar utveckling och man arbetar aktivt för att ständigt utveckla sin verksamhet med dessa mål i fokus.
 
- Eleda Group delar våra värderingar och syn på föreningslivets oerhört viktiga del i samhällsbyggandet. Både vi och Eleda är verksamma inom samhällsbyggnad men på olika sätt och genom olika verksamheter. Tillsammans kan vi hjälpas åt att stötta varandra och på det sätt bygga samhället starkare, säger Henrik Berggren vd Djurgården Fotboll.

”Kan bli en framgångssaga”

Ett hårt och seriöst arbete ligger bakom framgången med att etablera Djurgården Fotboll som en attraktiv, professionell och affärsdrivande samarbetspartner.
- Vårt samarbete med Eleda Group har alla möjligheter att bli en framgångssaga då det finns väldigt många gemensamma beröringspunkter. Eleda är en expansiv och framgångsrik koncern med väldigt tydligt fokus på hållbarhet, jämställdhet och framförallt på ungdomar och hälsa vilket går väldigt mycket i linje med den verksamhet vi bedriver. Vi ser mycket fram emot att inleda vårt arbete tillsammans med Eleda för att bygga ett oerhört framgångsrikt och långvarigt samarbete. Det här har alla förutsättningar att utvecklas mycket positivt över tid, säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners hos Djurgården Fotboll.

Läs mer om Eleda

Läs mer om hur ditt företag kan bli en del av Djurgården Fotboll

Senaste nytt
Fler nyheter