Över 17 000 medlemmar

  • 22 sep 2020

Ny milstolpe - nu har Djurgården Fotboll fler medlemmar än någonsin.

Under tisdagseftermiddagen passerade Djurgården Fotboll ännu ett medlemsrekord när vi passerade 17 000 medlemmar. Vi har tidigare berättat om att medlemssiffrorna haft en stabil uppgång och det är otroligt glädjande att se att den trenden fortsätter.

Anledningen till den stora ökningen är bland annat att familjemedlemskapet har lyfts fram. Vi kan se att många befintliga medlemmar uppgraderat sitt medlemskap för 200 kr och därmed även kunnat inkludera barnen så att de får en fin start på livet. Vill man uppgradera sitt medlemsskap till familj gör man det enklast genom att kontakta  medlem@dif.se så kompletterar vi medlemskapet med de andra familjemedlemmarna

– Det är fantastiskt roligt att se att vi i dag har passerat 17 000 medlemmar. Jag har arbetat med Djurgårdens medlemmar sedan mitten på 2000-talet och då var vi eld och lågor över att vi hade passerat 8 000 medlemmar. Att vi i dag mer än dubblerat den siffran är inget annat än fantastiskt, säger Robert Kollberg, medlemsansvarig på Djurgården Fotboll, och fortsätter med en uppmaning:

– Fortsätt sprida ordet till andra Djurgårdare som du har i din bekantskapskrets och se till att även de blir medlemmar. Det enda de behöver göra är att besöka DIF.se/medlem för att registrera sig själv eller hela familjen.

Medlemspriser Djurgården Fotboll
    •    Vuxen: 400 kronor
    •    Pensionär: 200 kronor
    •    Ungdom: 200 kronor
    •    Familj: 600 kronor (alla i medlemskapet måste vara boende på samma adress)
    •    Ständig medlem: 8 000 kronor
    •    Järnkanin: 400 kronor (för 0 - 6 år, medlemmar under hela perioden)

Läs mer och bli medlem här.

Senaste nytt
Fler nyheter