Företag

Inställda årsmötet – lägesrapport

  • Föreningen
  • Medlem
  • 21 apr 2020

Den 11 mars ställdes Årsmötet 2020 in med kort varsel på grund av coronapandemin. Målet är fortfarande att få till mötet så snart det går.

- Det kändes helt rätt att ta det beslutet den eftermiddagen i mars. Jag är glad och stolt att våra medlemmar hade förståelse för den åtgärden i den situation som samhället plötsligt befann sig i, och fortfarande kämpar med. Det gäller att ha stor respekt för rådande situation, säger Lars-Erik Sjöberg, ordförande i Djurgården Fotboll.

Djurgården Fotboll följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget är det inte aktuellt att kalla till nytt årsmöte.
- Vi bevakar konstant utvecklingen i samhället och de rekommendationer och riktlinjer som ges. Vi önskar självklart att få till ett årsmöte så snart det går. Men först måste vi ha klartecken, ett tydligt sådant, menar Lars-Erik Sjöberg.

På agendan för årsmötet 2020 står bland annat fyra motioner, varav två av dessa behandlar VAR-frågan. Dessutom ska medlemmarna rösta och ta ställning gällande nyval och omval av såväl styrelseledamöter och revisorer som ledamöter i valberedningen. Som vanligt kommer även ett par spelare, ledare och personer avtackas under slutet av mötet för sina insatser i och inom Djurgården Fotboll.
 
Här kan du ta del av hela agendan på årsmötet för 2020 – fortfarande aktuell till den dag då nytt datum blir bestämt.
 
Här kan du bli medlem i Djurgården Fotboll

Senaste nyheter

Relaterat