Företag

Ännu ett medlemsrekord för Djurgården Fotboll

  • Medlem
  • 8 sep 2020

Vid månadsskiftet augusti/september var 16 876 personer medlemmar i Djurgården Fotboll.

I december 2019 slogs det då 11 år gamla medlemsrekordet i Djurgården Fotboll. Vi passerade 15 000 medlemmar för första gången någonsin – men medlemsantalet har växt ordentligt sedan dess och den nya toppnoteringen är från den sista augusti och lyder hela 16 876 medlemmar!

Det är en fantastisks siffra men vi vill så klart att ännu fler blir medlemmar. Kan vi nå 17 000 under september månad? Tipsa kompisen eller familjemedlemmen om ett medlemskap som man snabbt och enkelt tecknar här.

I Djurgården Fotboll, en av Sveriges största medlemsföreningar, bestämmer medlemmarna ytterst riktningen för föreningen. Medlemmarna ger förtroende och utkräver ansvar. Det är därför viktigt att vara införstådd med att Djurgården Fotboll har en föreningsdemokratisk ordning som alla i och runt Djurgården har att förhålla sig till.
– Vi är dessutom den enda föreningen i Storstockholm där vi medlemmar äger allt i föreningen. Den föreningen kontrollerar all vår verksamhet inom Djurgården Fotboll, säger ordförande Lars-Erik Sjöberg som menar att den gemensamma kraften med detta är enorm.

Att vara medlem i Djurgården Fotboll

Har man betalt sin medlemsavgift och är myndig har man yttranderätt, förslagsrätt och rösträtt vid beslut och val på årsmöten. Är man inte myndig har man yttranderätt och förslagsrätt. Som medlem får man också inbjudan till medlemsmöten där vd, sportchefer, tränare, spelare och andra ledare inom Djurgårdens fotbollsorganisation informerar och svarar på frågor om den löpande verksamheten.
– Det är viktigt att man också utöver sin rätt som medlem att dels på medlems- och årsmöten så att vi gemensamt utvecklar vår förening tillsammans, betonar Lars-Erik Sjöberg.

 

Betala ditt medlemskap med autogiro!

Nyligen införde vi funktionen att du kan betala ditt medlemskap med autogiro så att du inte riskerar att glömma att betala in din årliga medlemskapsavgift. Om du redan är medlem och vill ha autogiro ordnar du det genom att gå in och betala ett till år redan nu och i den vevan välja autogiro. Då adderas ett år på din medlemskapsperiod (oavsett när det löper ut) och hädanefter löper ditt medlemskap via autogiro.

Är du ännu inte medlem? Här blir du medlem snabbt och enkelt! 

Obs! Kallelse till årsmöte den 21 oktober!

Senaste nyheter

Relaterat