Kallelse till årsmöte Djurgården Fotboll

Den 2 juni klockan 18:00 hålls årsmöte i Djurgården Fotboll.

Ett nytt datum har nu spikats för det uppskjutna årsmötet 2021 i Djurgården Fotboll. Den 2 juni inbjuds medlemmar i föreningen till anrika Stockholms stadion.
 
Motioner till årsmötet kan väckas av enskild medlem, vara skriftliga och skall vara styrelsen tillhanda senast den 12 maj. Styrelsen ska enligt våra stadgar yttra sig över inkomna motioner och publicera yttrandet på DIF.se senast tre dagar (29 maj) före årsmötet. Skrivna motioner skickas till info@dif.se.
 
Kom ihåg att ta med dig legitimation samt ditt medlemskort i Djurgården Fotboll. Alla som är över 18 år fyllda eller äldre har rösträtt. Rösträtten får inte utövas genom ombud.
 
För att underlätta i arbetet och logistiken med årsmötet önskar vi att du föranmäler ditt intresse HÄR
 
Datum: 2 juni
Tid: 18:00
Plats: Stockholms stadion, utomhus
 
En summering av mötet kommer att kunna läsas i efterhand på DIF.se. Eventuell videoinspelning av mötet, och därmed även möjlighet av titt i efterhand, kan bli aktuell – då endast med inbjudan till medlemmar i Djurgården Fotboll.
 
Inte medlem i Djurgården Fotboll? Gör som 17536 andra och bli det HÄR
 
HÄR kan du ta del av Djurgården Fotbolls stadgar
HÄR kan du ta läsa årsredovisningen för Djurgården Fotboll 2020
 
Djurgården Fotboll reserverar sig för att årsmötet kan skjutas på tiden om rådande pandemi i samhället inte tillåter detta. Vi kommer i sådana fall att återkomma om det i våra kanaler. Våra medlemmars hälsa är A och O för oss. Vi kommer alltid arbeta för smittsäkra evenemang, möten och tillställningar.
 

Senaste nytt
Fler nyheter