Djurgården förlänger kontraktet med Linda Motlhalo

Djurgården och Linda Motlhalo har kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023.

Linda Motlhalo kom till Djurgården inför säsongen 2020. Den Sydafrikanska mittfältaren har fina meriter från spel i både USA och Kina, och 23-åringen har spelat över 50 landskamper.

I Djurgården blev det 20 matcher första säsongen och 22 matcher under den senaste säsongen, och nu är hon alltså klar för två nya år i Djurgårdströjan.

– Jag är väldigt glad över att bli kvar i Djurgården i minst två säsonger till, och ser fram emot att skapa fler minnen och ta fler segrar tillsammans med laget, säger Linda.
En intervju med henne kan du se i videon högst upp i artikeln.

Sportchef Jean Balawo är nöjd över att ännu en byggsten i lagbygget till nästa säsong är lagd.
– Linda är en spelare med extremt hög potential. Hon har gjort det bra hos oss sedan hon kom och i år blev det fem poäng på kontot. Jag tycker att hon var som bäst på hösten där hon har tog för sig mer av spelet och visade att hon har extremt höga toppar. Vi ska se till att hon når de där höga topparna så ofta och länge som möjligt och jag är väldigt glad över att hon är kvar i Djurgården, säger Jean.

Övriga klara förlängningar: Julia Walentowicz, Tilde Lindwall, Hayley Dowd.
Klara nyförvärv inför säsongen 2022: Tove Almqvist, Sanna Kullberg, StinaLisa Johansson, Emelie Lövgren, Ebba Wieder, Sara Lilja Vidlund.

Senaste nytt
Fler nyheter