William förlängde sitt säsongskort först av alla Djurgårdare

William Tham blev första Djurgårdare av alla att förlänga sitt säsongskort till säsongen 2023 i dag när förlängningen startade.

Under tisdagen startade förlängningen av säsongskort till 2023. Många var snabba med att försäkra sig om att ha säsongkort även under kommande säsong, och allra snabbast var William Tham, 25.
– Det var en självklarhet att förlänga mitt säsongskort då jag känner mig hemma på sektionen och har mina säsongskortskompisar där, säger William som haft säsongskort på A108 sedan 2019 då han flyttade dit från att ha haft säsongskort på Sofialäktaren.

Vilka är ni som har säsongskort tillsammans?
– Vi är ett gäng på 9 personer i blandade åldrar som har anknytning till Upplands Bro.

Hur är din relation till Djurgården?
– Jag är född Djurgårdare så DIF har alltid funnits där för mig, men jag köpte mitt första säsongskort när jag var 19 år och har en väldigt stor passion för föreningen överlag.

Vilken match under 2022 tycker du bjöd på den bästa läktarupplevelsen och vilken match minns du starkast?
– Då säger jag europamatcherna och framför allt Apoel hemma då Edvardsen satte bollen från halva plan. Både matchen i sig och den stämning vi skapade tillsammans, inte minst så fort Apoel hade bollen.

Till sist, kan du ge alla Djurgårdare som velar kring att förlänga eller köpa säsongskort ett par anledningar till att göra slag i saken?
– Man borde köpa säsongskort för att uppleva Djurgårdens resa mot nya framgångar internationellt och nationellt. Inte minst för att uppleva matcher tillsammans med Djurgårdsfamiljen på läktaren.

Gör som William, förläng ditt säsongskort! Mer info här.

Senaste nytt
Fler nyheter