Seger mot Örgryte

• 25 maj 2004

Ytterligare en bra match och tre poäng, bättre avslutning innan EM-uppehållet kunde det inte bli.

Efter en trög start av årets Allsvenska så har Djurgården verkligen kommit igång. Avslutningen är mycket bra med fem riktigt bra halvlekar, avancemang i Svenska Cupen och tre poäng mot Örgryte i sista omgången.

Matchen mot Örgryte var riktigt bra. Djurgården tog tag i spelet från start, precis som mot Helsingborg, och spelade precis enligt ritningarna i första halvlek. Det var bara målen som saknades. I andra halvlek släppte man visserligen in ett mål på en av de få chanser Örgryte fick under matchen, men det påverkar inte spelet. I stället fortsätter man springa och kämpa och ger inte Örgryte en millimeter. Belöningen kommer så småningom, två mål får man in och det är inget snack om att segern är rättvis.