Företag

Döp Djurgårdens nya spelarbuss – ge ditt förslag här

  • Föreningen
  • 18 sep 2019

Djurgården Fotboll har nyligen fått en ny spelarbuss och nu är det dags att ge den ett namn.

Tillsammans med vår partner Traveller Buss har vi tagit fram en ny spelarbuss inför höstens bortaresor. Bussen nyttjas av såväl herrarna som damerna till matcherna, samt även U21, U19, U17, U16 och F19 och för fram lagen tryggt, bekvämt, och miljövänligt på vägarna.

Traveller Buss är partner till Djurgården sedan 2016 och så sent som i april 2019 förlängdes partnerskapet med ytterligare tre år. Nu har vi tagit fram en ny spelarbuss och du ser den nya bussen nedan.







För att bussen ska kännas ännu mer Djurgården ska den få ett namn i form av en personlig registreringsskylt, och vi önskar att du som Djurgårdare ska vara med och bestämma namnet. I ett första steg kommer du att från och med nu kunna komma med ditt förslag på bussen.

Du kan skicka in ditt förslag till och med fredag klockan 13:00 då vi presenterar tre av förslagen som kommer gå att rösta på och det förslag som får flest röster blir helt enkelt det som trycks på bussens registreringsskylt.

Fyll i ditt förslag nedan! Förslagslådan stänger på fredag klockan 13:00. Vi förbehåller oss rätten att välja bort namn som är stötande eller på annat sätt olämpliga.

Exempel på upptagna registreringsskyltar är: "DIF", "1891". Här kan du kolla om ditt tänkta förslag på namn redan är upptaget.

Läs gärna Transportstyrelsens regler nedan för vilka registreringsskyltar som är möjliga att beställa innan du röstar.

Skriv in ditt förslag på bussnamn här:

{^widget|(widget_displayname)On-line+form|(outputconverttablestodivs)none|(bizformname)NamngeBussen|(enableoutputfilter)False|(name)BizForm|(width)|(height)^}

Tävlingsvillkor.

Regler angående personlig registreringssylt hämtade från Transportstyrelsens hemsida:

Din skylt måste ha minst två och högst sju tecken. Som tecken räknas bokstäver, siffror och mellanrum. Skylten måste ha minst två synliga tecken. Den kombination du väljer kommer att vara centrerad på skylten.

Du får använda alla bokstäver i svenska alfabetet, A-Ö. Tänk på att bokstäverna Å, Ä och Ö är lite mindre än övriga bokstäver.

O och 0 (nolla) jämställs som tecken

Om skyltkombinationen SONNY är upptagen är också S0NNY det.

Skylten får inte ha en beteckning som väcker anstöt eller medför olägenhet.

Skylten får inte se ut som ett registreringsnummer.

Det är inte tillåtet med teckenkombinationer som motsvarar registreringsnummer (tre bokstäver + tre siffror eller tre bokstäver + två siffror + en bokstav) eller skylt för beskickningsfordon (två bokstäver + tre siffror + en bokstav).

Senaste nyheter

Relaterat