Företag

DIF och ISP fortsätter succésamarbetet

  • Företag
  • 18 jan 2024

I år är det tio år sedan Djurgården Fotboll och ISP Sport & Marketing inledde ett samarbete kring försäljning av kommersiella rättigheter. Nu står det klart att det framgångsrika partnerskapet fortsätter när avtalet förlängs över 2027.

Djurgården Fotboll och ISP fortsätter sin framgångsrika samarbetsresa när det gäller försäljning av kommersiella rättigheter. Genom ett starkt och flexibelt partnerskap har DIF Fotboll och ISP bidragit till en kraftigt positiv utveckling inom försäljning och skräddarsydda erbjudanden för företag och samarbetspartners.
– Vi ser med tillförsikt fram emot att fortsätta vår utveckling tillsammans med ISP de kommande åren. Vi har en stark tro på och förhoppning om att bygga vidare på den framgång vi haft sedan samarbetet inleddes 2014. Partnerskapet med ISP har varit en viktig del i vår positiva utveckling och vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans, konstaterar Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll.

ISP är Sveriges ledande aktör inom sports marketing och hjälper både företag och rättighetsinnehavare att växa. De ser också fram emot att fortsätta det långvariga samarbetet som nu sträcker sig över tio år.
– Det är med stolthet och glädje som vi fortsätter samarbetet med ett av våra mest framstående varumärken inom svensk idrott. Det har varit en fantastisk resa och de senaste årens utveckling har varit inspirerande och motiverande. Vi är fast beslutna att fortsätta arbeta med lika stor energi och målmedvetenhet för att tillsammans fortsätta skapa lönsam och hållbar tillväxt och att vara värdeskapande såväl för Djurgården som deras partners, säger Andreas Ottermark, ansvarig strategisk försäljning på ISP.

Framgångsfaktorn består bland annat av att ISP är en integrerad del av Djurgården Fotboll med dedikerade säljare samtidigt som ISP:s nationella säljkår också bidrar till försäljningen.
– Vår avdelning består av medarbetare från både Djurgården Fotboll och ISP, men oavsett anställning så arbetar alla mot samma mål. Vi är alla representanter för Djurgården Fotboll och vi arbetar stenhårt tillsammans för att utveckla vår verksamhet och öka våra kommersiella intäkter. Det gemensamma engagemanget har varit en nyckelfaktor i att uppnå våra positiva resultat och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med målet att lyfta Djurgården Fotboll till nya höjder, summerar Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners hos Djurgården Fotboll.

 

FRÅGOR OM SAMARBETET: 

Djurgården Fotboll: 
Daniel Malmgren, Affärsområdeschef företag och partners.
0725 54 64 80, [email protected]

ISP Sport och Marketing: 
Andreas Ottermark, Ansvarig strategisk försäljning 
0706 30 58 80, [email protected]

Senaste nyheter

Relaterat