Kebba kan bättre

  • 10 apr 2009

Kebba Ceesay var med som mittback i startelvan mot Örebro och gjorde en riktigt bra match. Han är jättenöjd med att ha fått förtroendet, men är bara ganska nöjd med matchen för egen del.
- Det kändes bra, men jag kan bättre.

Kebba, vinst mot Örebro i premiären och massor av lovord för ditt backspel, hur känns det?
- Det är alltid positivt när man gör en bra match, det kändes bra i matchen, men jag kan bättre. Min första halvlek kunde ha varit bättre.

Du har på allvar blivit en spelare för startelvan, vad är det som skiljer mot förra säsongen?
- För det första att jag har tränarnas förtroende, det är lättare att spela när man har folk som tror på en, självförtroendet växer. Dessutom får jag spela på min riktiga plats nu, jag trivs bäst i mitten och inte på kanten. Men jag har jobbat hårt under vintern och utvecklats som fotbollsspelare.

Och inramningen på Stadion?
- Det var riktigt bra, ett tag kändes det som om det var ett derby, så kände i alla fall jag det. Det var härligt att få det stödet, det behöver vi.

Bortamatch mot IFK Göteborg på lördag, hur går tankarna?
- Det ska bli kul att få möta dem. Det kommer att bli en jättetuff match, det är ett bra lag vi möter, men vi har ingenting att förlora och det ska bli spännande.

På plats i Göteborg kommer det att finnas upp emot 2 000 djurgårdare, vad betyder det för er?
- Jag trodde inte det var sant när jag fick höra det, det är helt otroligt. Det känns fantastiskt att så många åker så långt bara för att stötta oss i en match. Vi behöver dem, vi måste fixa det här tillsammans och deras stöd lyfter oss verkligen.


Jonas Riedel © DIF Fotboll

Senaste nytt
Fler nyheter