Jobba med oss! Var med och och sätt Stockholms barn i rörelse

Har du ett allmänt intresse för sport och rörelseaktivering, gillar att jobba med barn och hjärtat slår lite extra för Djurgården? Har du några timmar över i veckan? Då har vi det perfekta jobbet för dig som vill jobba extra.

Tycker du, precis som vi, att barn är alldeles för stillasittande och vill vara med att göra något åt det?

Genom våra aktiviteter öppnas dörrar för ett ökat idrottsintresse bland barn och unga. Idrottsföreningens delaktighet gör att vi kan hjälpa ungdomarna att hitta sin väg från att spela med vännerna till att idrotta för livet. Med upplevelseidrotten bakom oss kan vi skapa upplevelser vilka agerar som motivation för att våga ta första steget till mer rörelse än stillasittande.

mini-camper.jpg

På 18 månader har vi skapat över 20 000 timmar fysisk aktivitet bland barn i Storstockholm, men nu skruvar vi upp tempot ytterligare.

Nu söker vi timanställda ledare till Djurgården Fotboll och Hockey uppsökande verksamhet.
Vi bedriver verksamhet måndag till söndag mellan 10.00-16.00. Du bestämmer själv vilka tider du vill/kan jobba.

Vill du vara en del av ett professionellt gäng som verkligen gör skillnad?
Kontakta Staffan Holmberg på staffan.holmberg@dif.se och märk ansökan med ”Sätta Stockholm i rörelse”. Kom ihåg att skriva om det är främst fotboll eller hockey du vill arbeta med.

minicamp.jpg

Det här är Djurgården Fotbolls uppsökande verksamheter

Djurgårdens Mini-Camper är en introduktion till att röra på sig tillsammans med fotboll och hockey för att fler ska upptäcka hur roligt det är. Mini-Camperna fungerar som en första kontakt med våra idrotter där barn som annars inte deltar i en trygg och lustfylld miljö får komma i kontakt med sporterna.
Mini-Camperna har till dags datum satt över 12 000 barn i rörelse.

En bollplan för alla är ett mer långsiktigt engagemang där både förening och skola investerar i att skapa en inkluderande och tolerant miljö på skolans bollplaner. Djurgårdens ledare arbetar tillsammans med skolpersonal utifrån en arbetsmetodik som gör att beteenden, normer och värderingar förändras under själva spelets gång. En bollplan för alla finns idag på två skolor i Stockholms Stad.

Senaste nytt
Fler nyheter