Futsalpremiär i helgen

Det blev blandad kompott för de blårandiga damerna och herrarna som båda tog sig an Rågsveds IF i helgens inledande futsalmatcher.

Futsalsäsongen kickade  igång i helgen och det var Rågsved x 2 som väntade för herrarna och damerna.

Först ut var herrarna som efter nedflyttningen från SFL nu spelar i divison 1 Östra  Götaland med sikte på att jobba sig tillbaka uppåt igen. I premiären väntade Rågsveds IF i Högdalshallen och det blev tufft motstånd omgående för DIF som befann sig i underläge med 1-2 efter första halvlek. Trots en kvittering till 2-2 från Johan Edqvist tidigt i andra halvleken lyckades inte Djurgården hålla emot i defensiven och Rågsved kunde till slut vinna med 6-2.

Även för damerna, som återfinns i RFL Dam Svealand (högsta serien), stod Rågsved för motståndet under lördagen och här var siffrorna nästan de omvända. DIF vann med 7-2 där mål från Matilda & Madeleine Stegius samt Rebecca Rolin såg till att Djurgården var i förarsätet med 3-0 i halvtid. I andra dubblerade sedan Rebecca Bolin och Madeleine Stegius sin målskörd där även Emylina Elvhage klev fram som tvåmålsskytt och fastställde siffrorna till 7-2. En komfortabel vinst och en fin start på serien.

RFL Dam Svealand - lördag, 17 okt 2020 15:30

Rågsveds IF - Djurgården

2-7 (0-3)

  • Målskyttar

  • Gula kort

  • Röda kort

  • Domare

  • Publik (Skärholmshallen)

Till matchen
Senaste nytt
Fler nyheter