DIF föll i finalen mot GAIS

• Övriga lag
  • Futsal
  • 19 mars 2022

Djurgården kämpade frenetiskt i den tighta och täta SM-finalen mot GAIS som till slut vann med 6-4 efter avgörande mål i slutet av matchen.

Det blev en precis så dramatisk tillställning som väntat när SM-finalen i RFL gick av stapeln. GAIS tog ledningen två gånger om i första halvlek men DIF kvitterade båda gångerna efter mål av Rebecca Rolin och Linda Lundström.

I andra halvlek drog GAIS ifrån igen till 4-2 genom målfarliga Jennifer Johansson, men även denna gång jobbade sig Djurgården ikapp till 4-4 genom mål av Madeleine Stegius och Linda Lundström.

Jennifer Johansson skulle dock få sista ordet den här eftermiddagen då hon satte 5-4 till hemmalaget i 35:e minuten och på övertid kom även 6-4 i öppen kasse när Djurgården jagade kvittering. Därmed får DIF nöja sig med silver efter en i övrig stark säsong och ta sikte på de ädlaste medaljerna nästa år.

19 mars, lördag 15:00Lundenhallen