Djurgården klara för final i RFL

• Övriga lag
  • Futsal
  • 5 mars 2022

Rågsved besegrades med 4-2 i Hjorthagshallen och därmed är futsaldamerna framme i final i RFL-slutspelet.

Utgångsläget var onekligen lovande inför del två av dubbelmötet mot Rågsved i RFL-semifinalen. En inledande seger med 4-1 på bortaplan krattade för ett avancemang och ett hårt taggat Djurgården klev in i Hjorthagshallen inför returmötet.

Greppet kopplades omgående av Matilda Stegius som satte 1-0 redan efter 54 sekunder och syster Madeleine fyllde på till 2-0 minuten senare. Madeleine Stegius satte sedan 3-0 i slutet av första halvleken och i det läget var avancemanget så gott som i hamn.

Slutresultatet skrevs slutligen till 4-2, där Rebecca Rolin stod för det sista DIF-målet för kvällen i 37.e minuten. Därmed väntar vinnaren i den andra semfinalen mellan GAIS och Örebro Futsal Club, som spelas på söndag, där göteborgarna har tagit initiativet efter att ha vunnit den första matchen med 4-0.
5 mars, lördag 18:30Hjorthagshallen