Företag

Serieseger för futsaldamerna

  • Övriga lag
  • Futsal
  • 10 feb 2021

Nu väntar kvartsfinal mot Ektorp FK i slutspelet.

Efter segern med 7-5 mot Järla tidigare i veckan är Djurgårdens futsaldamer klara seriesegrare i RFL Svealand. Därmed väntar nu slutspel och kvartsfinal mot Ektorp FK.
– Vi gör en bra genomförd match mot Järla/Södertälje som bäddade för vinst och serieseger. Lagets första halvlek var mycket fin och lade grunden, i andra halvlek så kröp motståndarna närmare då framförallt på grund av några misstag av oss, berättar tränare David Bergqvist som nu ser fram emot kvartsfinalspel.
– Denna vecka är det landslagsuppehåll och vi önskar våra spelare lycka till på samlingen. Helgen den 20 eller 21 spelar vi kvartsfinal 1 borta i Norrköping och söndagen efter så är det retur hemma i Hjorthagshallen. Vi tror att det blir fyra jämna kvartsfinaler i år. För varje år som går är det fler lag som tar flera utvecklingskliv. Vinnaren i vår kvartsfinal Djurgårdens IF – Ektorp FK FC möter vinnaren i matchen GAIS Futsal – Rågsveds IF. Den kvarten är också mycket svår att tippa. Båda lagen har visat upp både en mycket hög nivå, men också i vissa matcher en lägre nivå.

Senaste nyheter

Relaterat