Stegius x 2 vände semin mot GAIS

• Övriga lag
  • Futsal
  • 7 mars 2021

Underläge med 0-2 blev till seger med 3-2 i första semifinalen efter tre raka mål av Madeleine och Matilda Stegius.

Djurgården fick en tuff start i första semifinalen (av två) på bortaplan mot GAIS. Malin Larsson gav hemmalaget ledningen i tionde minuten vilket stod sig till halvtid. Tidigt i andra halvlek kom sedan 2-0 för GAIS av My Olofsson Hjelm och det såg onekligen kärvt ut för DIF.

Madeleine Stegius hade dock andra planer och reducerade i 31:a minuten och fyra minuter senare var det syster Matildas tur att kliva fram och sätta 2-2. Dramatiken var tät mot slutet men sista ordet skulle tillfalla Stegius när Madeleine satte 3-2 med 30 sekunder kvar av matchen.

Därmed har Djurgården skaffat sig ett bra utgångsläge inför andra semin som spelas hemma i Hjorthagshallen lördagen den 13 mars.
6 mars, lördag 15:00Lundenhallen