Företag

#VisaDIF i sommar

  • 19 juli 2015

De flesta av oss tycker nog att sommaren är en lite extra skön årstid. Det är varmt, det är semester och det räcker med att du drar på dig en tröja, ett par shorts och sandaler så är du redo för dagen. Suppertergruppen 310 har startat kampanjen #visaDIF som ni nog inte har kunnat undvika om ni är aktiva på sociala medier. Tanken föddes efter matchtröjans dag, då initiativtagarna tyckte att det såg riktigt trevligt ut när hela Stockholm färgades blårandigt för en dag och tyckte att djurgårdare borde visa färgarna lite oftare.
– Vi var några stycken som tittade ut över läktarna och kände att så här borde det se ut på alla sommarmatcher när Djurgården spelar. Men sen tyckte vi också att det är en självklarhet att man ska visa upp DIF när man är ute på semestern, oavsett om det är i Stockholm, Barcelona eller Gotland. – Några av oss började med att posta bilder på Twitter och Instagram under hashtagen #visaDIF där vi har på oss matchtröjan eller på annat sätt visar att vi för dagen respresenterar DIF. Nu har den spritt sig och fler och fler börjar haka på.
Vi på Djurgården tycker så klart att det här är ett kul och bra initiativ för att få djurgårdare ute i landet att visa upp den vackraste av tröjor och djurgårdsskölden. Vi vill därför bidra till att #visaDIF sprider sig ännu mer och boostar därför kampanjen med lite priser. Posta din sommarbild under #visaDIF på instagram eller twitter och du är med i utlottningen av biljetter till matchen mot BK Häcken som spelas den 1 augusti. De fem bästa bilderna vinner två biljetter till matchen mot BK Häcken (Välj mellan långsida, aktiv sitt, familj eller klacken). Foto: Cristian Lopez Järnkaminerna.
Missa inte matchen mot Åtvidaberg som spelas måndagen 20 juli klockan 19:00. Klicka här för att köpa biljett. Glöm inte att ta på dig matchtröjan.  

Senaste nyheter