Företag

Futsalfinal på lördag

  • Övriga lag
  • Futsal
  • 17 mars 2022

Djurgårdens damer tar sig an GAIS på bortaplan i jakt på ett SM-guld.

Efter att komfortabelt tagit hem gruppsegern i sin serie RFL Svealand har Djurgården sedan slagit ut Hittarp och Rågsved i kvarts- respektive semifinalerna i slutspelet. Därmed väntar en direkt avgörande final (som spelas som enkelmöte) mot titelförsvarande GAIS i Lundenhallen på lördag kl. 15.00.

En match som lär bli tight och spännande om man ser till de tidigare dramatiska slutspelsmatcherna då lagen mötts fyra gånger på två år. Båda gångerna i semifinal där Gais gått vinnande ur dubbelmötena med mycket knapp marginal varje gång, senast krävdes det förlängning.

Men den här gången är det endast en finalmatch som gäller och lagledningen bestående av Axel Hellberg, Umut Gavgacioglu och David Bergqvist tycker att förutsättningarna är goda inför matchen.
– Läget i laget är mycket bra, vi har inga större bekymmer utan åker till finalen med en fulltalig trupp. Vi förväntar oss en en jämn och intensiv final och för att använda en klyscha så tror jag att det bli laget som gör minst misstag som lyfter bucklan på lördag, konstaterar David Bergqvist.

Matchen är i nuläget så gott som slutsåld men visas live av GP, länk till sändningen hittar du här: https://www.gp.se/sport/se-sm-finalen-i-futsal-mellan-gais-och-djurgården-1.68029202

19 mars, lördag 15:00Lundenhallen

GAISDjurgården
6-4

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat