Företag

"Den som kommer upp direkt är Malmö borta"

  • Herrar
  • A-lag
  • 17 dec 2019

Målvaktstränare Nikos Gkoulios väljer ut årets laginsats och andra höjdpunkter under guldåret.

En kraftigt bidragande orsak till bärgandet av SM-guldet var den stabila defensiven där målvaktsinsatserna var en viktig del av 17 nollor bakåt under säsongen. Ett fint facit för Nikos Gkoulios som inte bara tränar målvakter utan även levererar en lista över några av årets bästa händelser.

Årets mål
– Buyas andra mål mot Norrköping var ju det mest betydelsefulla, det var väldigt skönt för oss. Ser man till snyggaste målet är det svårt, men Jesper Karlströms mål i cupen var fint. Det hade vi planerat på träningen.

Årets assist
– Det kanske får bli Astrits passning till Ring mot Östersund, en riktigt bra assist. Men även passen från Kujovic till Buya mot Norrköping är ju viktig.

Årets kompis på Kaknäs
– Jag trivs bra med alla men jag och Hugo delar rum på alla resor så han är kanske lite närmare.

Årets laginsats
– Vi har gjort många bra matcher i år. En som kommer upp direkt är Malmö borta, den får det bli. Men det finns som sagt många bra prestationer under året. 

Årets guldfirare
– Om man inte får säga Karlis skulle jag nog säga Curtis. 

Årets snackis
– Kanske Buyas video när han var avstängd mot Sundsvall. Det var en riktigt rolig och bra post på hans Instagram. Efter det började många fira med hans ramsa när vi hade vunnit.

Årets bästa inramning
– Örebro kommer ju direkt men även bortamatchen mot Malmö med alla som var på plats. Det var även bra borta mot AIK. Även om vi förlorade den matchen var det över 7000 djurgårdare på läktarna som skapade tryck så det var stort. 

Årets rån
– Vi har jobbat stenhårt i alla matcher som vi har vunnit. Ibland kommer det tre poäng efter en mindre bra prestation men det betyder inte att vi inte förtjänade att vinna den. Så ingen blir mitt svar.

Senaste nyheter

Relaterat