Företag

Moderna Försäkringar bjuder barn på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på fotboll

  • Företag
  • 1 apr 2019

Ett mångårigt samarbete som skänker glädje till barn och unga på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Moderna Försäkringar och Djurgården är inne på det sjätte året med framgångsrikt samarbete. Förutom partnerskapet är Moderna Försäkringar även officiell försäkringspartner för Djurgården Fotboll. I år, i samband med den allsvenska hemmapremiären, tas samarbetet ytterligare ett nytt uttryck där Djurgårdens mångåriga partner valt att ge sin biljettandel som följer med samarbetet till barn och unga på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.
– Vi är väldigt glada och stolta över att vår partner Moderna Försäkringar väljer att utnyttja delar av de rättigheter och möjligheter de har i sitt samarbetsavtal med Djurgården Fotboll för att skänka glädje till barn och ungdomar som går igenom en tuff period i sina liv, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners, på Djurgården Fotboll. 

Att Moderna Försäkringar väljer just Astrid Lindgrens Barnsjukhus känns extra roligt med tanke på Djurgårdens tidigare band med sjukhuset.
– För oss på Djurgården Fotboll har det sedan länge varit en viktig del av vår verksamhet att besöka och stötta de barn och unga som är patienter på Astrid Lindgrens barnsjukhus och det är oerhört glädjande att Moderna Försäkringar delar vår vision att vara en positiv kraft i samhället, fortsätter Daniel Malmgren på Djurgården Fotboll.

De biljetter Moderna Försäkringar bjuder barn och unga på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på, gäller för valfri match såväl på Tele2 Arena som på Stockholms Stadion.

Vi på Djurgården Fotboll är glada över detta samarbete och ser fram emot fler fina år och aktiveringar tillsammans med Moderna Försäkringar.

Senaste nyheter

Relaterat