Företag

Rivaliteten flyttar ut på vattnet – se trailern till Fiskederbyt 2019

  • Herrar
  • A-lag
  • 18 okt 2019

Djurgårdens mittbackar Jacob Une Larsson och Erik Berg möter rivalerna från Solna på en helt ny arena.

I snart 130 år har rivaliteten varit stor och kampen hård mellan Djurgården och AIK. Matcherna mellan de bägge föreningarna är de största och mest prestigefyllda kamperna inom svensk idrott, oavsett om det gäller fotboll, hockey eller någon annan idrott. Allt är sig likt även denna gång men nu tar vi rivaliteten och kampen vidare till en ny arena.

I samband med spelarnas semester i juni mätte deltagare från respektive förening sina fiskekunskaper under en lång dag på sjön. Det resulterade i ett rafflande derby som visar upp fina fiskefärdigheter och ger en möjlighet att lära känna föreningsrepresentanterna på ett nytt sätt i en ny kontext. Fiskederbyt visar upp den starka rivaliteten mellan de eviga rivalerna med glimten i ögat och på en helt annan spelplan än tidigare.

Djurgårdens lag består av lagkapten Bosse Andersson samt storfiskarna Jacob Une Larsson och Erik Berg.

Fiskederbyt 2019 är ett resultat av ett konstruktivt och kreativt samarbete mellan CMore, FreeWater Pictures, Djurgården Fotboll och AIK Fotboll.

Fiskederbyt 2019 produceras av FreeWater Pictures, som bland annat producerar programmet Pike Fight. Volkswagen Stockholm, Athletic Work och Fromm sponsrar Fiskederbyt.

Fiskederbyt är uppdelat i två program och sänds av CMore och Sportkanalen i början av november.

Senaste nyheter

Relaterat