Företag

Ny serie följer DIF på nära håll – nytt avsnitt varje vecka

  • Herrar
  • A-lag
  • 16 juni 2020

Under säsongen kommer Dplay att följa Djurgårdens herrlag som enda svenska lag i en serie med nytt avsnitt varje vecka.

Intresset för Djurgården är stort och det ökar hela tiden, bland supportrar såväl som media. I synnerhet är intresset för Djurgårdens herrlag extra stort efter de senaste årens sportsliga framgångar med 2019 års SM-guld som kröning på en stigande kurva.

Inför den här säsongen förvärvades sändningsrättigheterna av Discovery Networks, som sänder alla Djurgårdens matcher i appen Dplay och på Dplay.se. Förutom de 30 matcherna kommer du nu även kunna se ett avsnitt i veckan där de, tillsammans med DIF Media, följer laget före, under, och efter match, på träningsanläggningen, och på spelarbussen med mera.

– Allsvenskan är en liga där man som mästare aldrig kan slappna av. Just därför är det så häftigt att vi får chansen att följa de regerande mästarna så här nära, och vi är väldigt glada att i det här fallet att Djurgården öppnar upp dörrarna för oss på det här sättet, säger Hanif Hosseini, sportchef Discovery Networks Sweden.

Se trailer här:

Vi på Djurgården Fotboll är glada över att kunna ge en större närhet och mer innehåll till dig som supporter nu när vi inte kan ses kring matcherna så som vi alla vill. I och med den här serien med nytt avsnitt varje vecka hoppas vi kunna stilla en del av det begär som vi alla känner inför att fotbollsarrangemangen inte ser ut som vanligt för närvarande.

Serien heter ”Närmare Svenska Mästarna - Djurgårdens IF” och börjar sändas redan i dag, tisdag klockan 20:00. Så om du ännu inte tecknat ett Dplay-abonnemang finns nu ytterligare incitament att göra det. Framför allt kan du då se våra 30 allsvenska matcher, och nu även alltså den här serien med ett nytt avsnitt varje vecka. Klicka här för att teckna ditt abonnemang så går en bra slant till Djurgården.

Senaste nyheter

Relaterat