Finalvittring för DIF efter vinst mot Rågsved

• Övriga lag
  • Futsal
  • 27 feb 2022

Seger med 4-1 i första semifinalen mot Rågsved ger fina förutsättningar för avancemang till final i RFL-slutspelet.

Efter en dramatisk kvartsfinalserie mot Hittarps IK väntade Rågsveds IF under söndagskvällen i den första av två semifinaler i RFL-slutspelet. Trots bortaplan tryckte Djurgården gasen i botten direkt från start i Sjöstadshallen och redan i andra minuten satte Madeleine Stegius ledningsmålet. Rebecca Rolin och Emelie Brodin fyllde sedan på med varsitt mål och med tolv minuter på matchklockan var DIF i ledning med 3-0.

Förvisso kom en reducering från Rågsved i inledningen av andra halvleken men i 36:e minuten klev Madeleine Stegius fram på nytt och stängde butiken genom att göra 4-1.

Därmed har Djurgårdens skaffat sig ett utmärkt utgångsläge med tre plus-mål inför returen som spelas lördag den 5 mars kl. 18.30 hemma i Hjorthagshallen.
27 februari, söndag 17:30Sjöstadshallen