Företag

Ladda upp på Annexet inför DIF-GIF Sundsvall

  • Herrar
  • A-lag
  • 24 okt 2022

På måndag blir det full fart med aktiviteter, musik, souvenirförsäljning samt mat & dryck i Annexet under uppladdningen inför matchen mot GIF Sundsvall på Tele2 Arena.

Det drar ihop sig till årets näst sista hemmamatch på måndag och trots resultatmässigt motlut i Allsvenskan finns det ännu goda möjligheter att komma topp 3  och ta en Europa-plats. 

Avspark sker kl.19.00 och redan vid 16.00 öppnar Annexet (Arenatorget 1 i Globen-området) upp för alla Djurgårdare, åldersgräns är 18 år i dörren men barn i målsmans sällskap är självklart välkomna. Det kommer att finnas ett rejält matutbud med två foodtrucks (hamburgare) och Annexet-kiosken (nachos), samt två barer som senast.

Vill du ta en öl så är det Happy hour erbjudande första timmen. Currywürst med curryketchup, surkål och baguette alt. Nürnberger bratwürst med dijonsenap, surkål och baguette tillsammans med en 0.40 Norrlands i barerna för 100:- första timmen, samt 55:- storstark första timmen sedan 65:- till matchstart.

Utöver det blir det intervjuer och musik på scenen vid 17.00 samt 18.00 där Peo Thyrén spelar Noice-låtar precis så som skedde vid sista Stadion-matchen. Det finns även souvenirförsäljning på plats för de som vill botanisera i väl valda delar av Djurgårdsbutikens digra utbud.

Välkommen på en blårandig uppladdning i Annexet - och har du ännu inte köpt biljett till matchen gör du det här. Det lär bli gott om folk på plats, i nuläget är det över 16 000 sålda biljetter till matchen.
24 oktober, måndag 19:00Tele2 Arena

DjurgårdenGIF Sundsvall
4-0 (2-0)

  • MålskyttarGustav Wikheim 6'Hampus Finndell 15'Självmål 47'Magnus Eriksson 90'
  • Gula kortHampus Finndell
  • Domare Granit Maqedonci
  • Publik (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat