Företag

Premiär för DIF-Poddens fotbollsmagasin fredag 19:00

  • Damer
  • A-lag
  • Herrar
  • A-lag
  • 18 feb 2022

Fredagen den 18 februari har DIF-Poddens Fotbollsmagasin premiär, en tv-produktion som kommer att släppas med jämna mellanrum under säsongen.

Premiär för DIF-Poddens Fotbollsmagasin sker fredagen den 18 februari, och temat för det första avsnittet är Svenska Cupen. Tanken är sedan att ett nytt avsnitt släpps med jämna mellanrum lite beroende på spelschema för damerna och herrarna, och fokus kommer alltid att vara på den sportsliga delen för våra två A-lag.

Närmast stundar Svenska Cupen (herrarna möter Brage nu på måndag och damerna möter Mallbacken den 27 februari) och således kommer temat och innehållet för avsnittet att gälla just Svenska Cupen.

Programledare är Farid Abbaspour, och vid sin sida har han Fabian Ahlstrand. Tillsammans med gäster kommer duon att gå igenom våra motståndare och förstås väldigt mycket om våra egna lag och hur läget är i de båda trupperna.

Det första avsnittet är drygt en timme långt och gäster i premiäravsnittet är Hjalmar Ekdal och Hugo Berggren. I varje avsnitt kommer nya gäster från såväl damlaget som herrlaget. Se avsnittet här från klockan 19:00.

Så frigör en timme fredag kväll eller någon gång under helgen och skaffa dig en kanon-uppladdning inför att tävlingssäsongen drar igång! Se programmet här från klockan 19:00.

Senaste nyheter

Relaterat