Företag

Ahmed Saeed målskytt för svenska P16-landslaget

  • Ungdom
  • Akademi
  • 5 aug 2024

Fem 08-födda DIF-spelare finns med i turneringen Nordisk Pojk där Ahmed Saeed skrev in sig i målprotokollet i Sveriges match mot Finland.

Turneringen Nordisk Pojk är i full gång och det finns gott om blårandig representation i det svenska P16-landslaget genom trion Ahmed Saeed, Christian Burman och Milian Jansson. Men DIF-kopplingen sträcker sig även över landsgränserna, där Samuel Ramos spelar för Finland och Bernard Eide vaktar målet för Norge.

Turneringen spelas mellan 1-6 augusti och Sverige inledde starkt med en imponerande 3-0-seger mot Norge där två blårandiga inhopp gjordes i matchminut 79 och 88 av Ahmed Saeed och Milian Jansson. Under lördagens match mot Finland fanns samtliga aktuella Djurgårdsspelare i de respektive startelvorna och Ahmed Saeed levererade matchens första mål för Sverige redan i minut 22, i en match som slutade 2-1 till Sverige.

Kvar att spelas är matchen Sverige-Danmark som domaren blåser igång tisdag den 6 augusti kl. 18.30 samt Norge-Finland som spelas innan med avspark 12.00. Sverige-matchen sänds live på svenskfotboll.se och det är inte osannolikt att vi får se Djurgårdsspelare på planen.

Senaste nyheter

Relaterat