Företag

Biljettinformation inför Q3 mot Ilves från Finland

  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • Herrar
  • A-lag
  • 1 aug 2024

Djurgården är klara för Q3 i UEFA Europa Conference League 2024/25. Q3 inleds på bortaplan den 8 augusti mot Ilves från Finland och hemmamatchen spelas den 15 augusti. Här hittar du information om biljettsläpp och avsparkstider.

Djurgården är vidare i UEFA Europa Conference League 2024/25 efter totalt 3-1 mot FC Progrés Niederkorn. Kvalificeringsrunda tre (Q3) inleds på bortaplan torsdagen den 8 augusti 19:00, och returmötet hemma torsdagen den 15 augusti 19:00. 

Från och med Q3 i UECL kommer VAR (Video Assistant Referee) att användas. 

Biljettsläpp till hemmamatchen 

Du med säsongskort på sittplats och Sofialäktaren övre kommer att få en reservation på din plats som kan hämtas ut och betalas från fredagen den 2 augusti 10:00. Dessa reservationer måste betalas senast söndagen den 4 augusti 23:59 om man vill ha sin plats. 

Du med säsongskort på Sofialäktaren nedre kommer att få länk och kod för att köpa biljetter. Det sker måndagen den 5 augusti 10:00, fram till måndagen den 5 augusti 23:59. På Sofialäktaren nedre är det krav på stolar på matcherna i Europaspelet vilket innebär en kapacitet på drygt 1 800 platser. När dessa är slutsålda hänvisar vi till Sofialäktaren övre i första hand, och därefter till andra sektioner. 

Förturens sista steg är att alla medlemmar i Djurgården Fotboll får möjligheten att köpa lediga platser från tisdagen den 6 augusti 10:00 fram till tisdagen den 6 augusti 23:59. Ingen kod behövs – men däremot ett aktivt medlemskap. Varje medlemskap berättigar till köp av max 10 biljetter. 

Allmänt biljettsläpp till hemmamatchen sker onsdagen den 7 augusti 10:00. 

VIP-Biljetter 

Är du intresserad av VIP? Kontakta oss på [email protected] eller din säljare.

Biljettsläpp till bortamatchen 

När Djurgården gästar Ilves torsdagen den 8 augusti 19:00 har vi tilldelats 500 biljetter som kostar 290 kronor styck.

Biljetterna släpps till medlemmar i Djurgården Fotboll fredagen den 2 augusti 18:00. Varje medlem kan köpa upp till 2 biljetter och köper man två biljetter måste båda vara medlemmar. Man behöver inte någon kod utan bara ett aktivt medlemskap i Djurgården Fotboll när man går in på denna länk vid biljettsläppet.

Kontroll av medlemskap i Djurgården Fotboll sker även vid utlämningen av biljetter.  

Vid köpet får du en voucher som ska bytas ut mot riktiga biljetter. Vi återkommer om när och hur den utlämningen sker.  

Biljetter till bortamatcherna i Conference League släpps enbart till medlemmar i Djurgården Fotboll. Bli medlem här.

Vid avancemang från Q3 

Lottning av Playoff sker måndagen den 5 augusti. 

Lottning av gruppspelet sker fredagen den 30 augusti. 

Senaste nyheter

Relaterat