Företag

Djurgården möter FC Progrès Niederkorn i UECL-kvalet

  • Herrar
  • A-lag
  • 19 juni 2024

Motstånd från Luxemburg väntar när DIF går in i kvalomgång 2 av UEFA Conference League.

Sommartider innebär Europatider för blåränderna – med tillhörande förhoppningar om nya framgångar där säsongen 2022 finns i färskt minne.
I år inleder Djurgården sitt Europa-spel i kvalificeringsrunda 2 av UEFA Conference League och under onsdagen genomfördes lottningen av kommande motståndare. DIF återfanns i en seedad lottningsgrupp och ställs mot FC Progrès Niederkorn från Luxemburg. En klubb som slutade på fjärde plats i Luxemburgs högsta liga, hemmamatcherna spelas på Stade Jos Haupert med en publikkapacitet på 4800 åskådare.
Därmed blir det ett återbesök i Luxemburg för DIF som mötte Union Luxemburg i Cupvinnarcupen 1989/90 då det blev 0-0 borta följt av seger med 5-0 hemma.

Djurgårdens första match i kvalomgång 2 spelas torsdagen den 25 juli, och returmötet torsdagen den 1 augusti. Huruvida vi inleder hemma eller borta, samt avsparkstider, fastställs senast den 26 juni.

Information om biljettsläppet till hemmamatchen hittar du här och info beträffande biljetter till bortamatchen läggs upp på dif.se så fort den finns tillgänglig.

Senaste nyheter

Relaterat