Företag

Elgiganten ny huvudpartner till Djurgården Fotboll

  • Företag
  • Partners
  • 26 aug 2024

Vi välkomnar Nordens ledande hemelektronikkedja till Djurgårdsfamiljen. 

Djurgården Fotboll är glada att kunna meddela att Elgiganten, Nordens ledande hemelektronikkedja, blir ny huvudpartner till föreningen. Samarbetet markerar en spännande ny fas där Elgiganten stärker sin närvaro inom idrotten.
– Att marknadsledaren Elgiganten väljer Djurgården Fotboll som samarbetspartner är givetvis oerhört glädjande och visar återigen vilken stark plattform och rättighet vi innehar. Elgiganten är en stark aktör som kommer att tillföra värde för alla Djurgårdare, såväl supportrar som partners, säger Daniel Malmgren, affärsområdeschef Företag och Partners hos Djurgården Fotboll.

Partnerskapet med Djurgården innebär att Elgiganten kan attrahera relevanta målgrupper på ett meningsfullt och engagerande sätt då det finns många naturliga kopplingar mellan Elgigantens produkter och den vardag som både spelare och supportrar lever i. Tekniken spelar en allt viktigare roll i sportens värld, från träning och analys till hur supportrarna följer föreningen.
– Det känns spännande att Elgiganten tar klivet in i idrotten genom att samarbeta med ett så starkt idrottsvarumärke som Djurgården som engagerar människor runtom i hela landet och där en stor del av vår målgrupp ingår. Som marknadsledare ser vi fram emot att möta målgruppen på ett engagerande och värdeskapande sätt och bidra med mervärde, säger Karolina Åhs Karlsson, Head och Marketing & E-commerce på Elgiganten. 

Elgiganten, grundat 1994, är en del av Elkjøp-koncernen som är en av Nordens största återförsäljare inom hemelektronik och hushållsapparater. Med över 170 butiker i hela Sverige och en stark online-närvaro erbjuder Elgiganten ett brett sortiment av produkter och företaget är känt för sin kundfokuserade service och konkurrenskraftiga priser.

Djurgården Fotboll välkomnar Elgiganten till Djurgårdsfamiljen och ser fram emot ett framgångsrikt och långsiktigt samarbete.

Senaste nyheter

Relaterat