Företag

Simpel Transport förlänger samarbetet med DIF Fotboll

  • Företag
  • Partners
  • 5 apr 2024

Ett uppskattat och framgångsrikt samarbete förlängs under 2024.

Att Djurgården Fotboll och Simpel Transport matchar bra ihop märks tydligt när samarbetet nu går in på sitt tredje år. Ett partnerskap som inleddes 2022 och som sedan förstärktes året därpå då Simpel Transport stärkte sitt engagemang och klev in som officiell partner till Djurgården.

Nu väntar en ny spännande säsong full av nya möjligheter, enligt Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners för DIF Fotboll.
– Vi är mycket glada över att förlänga vårt partnerskap med Simpel Transport.  Partnerskapet visar att vår modell med ett mycket aktivt affärsnätverk som generar affärer i kombination med exponering och relationsbyggande generar stor nytta för våra partners och vi är väldigt glada över att Simpel är en del av detta. 

Något som Patric Olsson, vd och grundare av Simpel Transport, instämmer i.
– För oss på Simpel var det en självklarhet att förlänga vårt samarbete med Djurgården. Detta partnerskap har varit av stor betydelse för vårt företag, särskilt med tanke på de affärsmöjligheter som har uppstått genom deras affärsnätverk. Personligen anser jag att Djurgården har det överlägset bästa affärsnätverket inom idrottsvärlden i Sverige, och jag betraktar denna förlängning som början på ett ännu större samarbete. Möjligheten att kombinera affärsnytta med nätverkande och kompetensutbyte både från Djurgården och andra företag representerar den perfekta symbiosen för oss.
– I takt med att Simpel expanderar i Europa och hjälper företag över flera länder, ser vi fram emot att genom detta samarbete komma i kontakt med ytterligare företag. Vårt mål är att hjälpa dem att minska sina transportkostnader genom vårt unika system, som optimerar användningen av befintliga transportkapaciteter. Vårt system identifierar och fyller ut det oanvända utrymmet i lastbilar som redan är ute på vägarna, vilket kan sänka transportkostnaderna för våra kunder med upp till 50%.
– Med en uppskattad 40% av lastkapaciteten outnyttjad gör vårt system en markant skillnad. Vi matchar fraktköparen med den optimala transportbilen för uppdraget, vilket inte bara reducerar transportkostnaderna utan också bidrar till en mer klimatsmart logistik, summerar Patric.

För mer information, besök Simpeltransport.se.

 

Senaste nyheter

Relaterat