Företag

Slå till på VIP-paket till cupfinalen mot MFF

  • Herrar
  • A-lag
  • 9 apr 2024

Ett massivt tungviktsmöte med en cuptitel på spel väntar för Djurgården på Eleda Stadion och nu släpper vi ett begränsat antal VIP-paket till matchen.

Den 1 maj är det dags för en av årets fotbollsmässiga höjdpunkter. Djurgården tar sig an Malmö FF på Eleda Stadion när två av de senaste årens dominanter inom svensk fotboll gör upp om titeln i Svenska Cupen i en direkt avgörande match. 
Att påstå att intresset för matchen är stort är en rejäl underdrift och efterfrågan på biljetter kommer vida överstiga tillgången. En match man absolut inte vill missa helt enkelt där Eleda Stadion kommer att färgas blårandig.

Redan nu har vi möjlighet att erbjuda VIP-paket på Eleda Stadion. Vårt VIP-event kommer ske på en egen del av arenans VIP och vara dedikerad för Djurgården. Här kommer det att erbjudas scenprogram och uppsnack med kända DIF-profiler samt andra fotbollspersonligheter.
Du serveras mat och dryck innan matchen, samt fika i paus, och ser matchen från sittplatser på en Djurgårdssektion på långsidan.

Boka dina biljetter här: https://www.difbiljetter.se/cupfinalvip2024

Eller kontakta din personliga säljare på [email protected]

Pris: 1450 kr exklusive moms. Notera att antalet platser är begränsat.

Biljettutlämning sker på plats vid arenans entré av DIF Personal. Information om entré kommer via mail till köparna.
Max 10 VIP-paket per bokning. Taket är 260 platser i nuläget.

 

Information om det allmänna biljettsläppet hittar du här.

1 maj, onsdag 14:00Eleda Stadion

Malmö FFDjurgården
0-0

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat