Företag

Kenneth Storvik klar för Djurgården

  • 30 dec 2002

Djurgården kom sent på måndagskvällen överens med Kenneth Storvik om ett tvåårskontrakt.

Kenneth Storvik, 30 år, var en av Helsingborgs viktigaste spelare under åren 1997 - 1999. Han värvades sedan till Rosenborg,men råkade tyvärr ut för ett benbrott som länge såg ut att avsluta hans karriär som fotbollsspelare.

Med en enorm vilja har han dock tränat upp sig igen med gott resultat och känner sig nu mogen för att ta plats i ett topplag.

- Det är självklart alltid en risk när en spelare varit borta så lång tid efter en skada, säger Djurgårdens ordförande Bosse Lundquist. Men efter de samtal som främst Sören Åkeby haft med Kenneth och efter de rapporter han fått om Storviks prestationer i ett antal träningsmatcher under hösten, så är det här en möjlighet som vi helt enkelt inte kan missa. Om Kennth Storvik kommer upp i gammal god form blir han en enorm tillgång för Djurgården.

Storvik kommer till Stockholm för läkarundersökning på torsdag och förväntas sedan ansluta till truppen i samband med den kick off som man har den 2 januari.

- Vi håller tummarna - om Kenneth och vi har turen med oss blir det här riktigt bra, säger Bosse Lundquist, som också passar på att tacka alla Djurgårdare, alla fans, supportrar, medlemmar, sponsorer, ledare, anställda, styrelser och framför allt alla ideella krafter för ett fantastiskt 2002. Ett av de bättre fotbollsåren i föreningens historia.

Och i en önskan om ett Gott Nytt År till alla ligger givetvis förväntningarna och förhoppningarna om ännu ett roligt och framgångsrikt fotbollsår som en bas.
Viktor Barth-Kron, © DIF Fotboll

Senaste nyheter