Målfest mot Syrianska

• U21
  • 11 feb 2019

Djurgården inledde U21-Allsvenskan genom att vinna med 13-1 mot Syrianska där Adam Bergmark Wiberg och Oscar Petterson var på målhumör med sex respektive fyra fullträffar.

Djurgården begav sig till Södertälje Fotbollsarena för att kicka igång U21-Allsvenskans Norra grupp med ett lag betående av en jämnt fördelad mix av spelare från A-laget och U19. Inledningsvis såg det ut att bli en tät match när Syrianska tog ledningen i 12:e minuten genom Matteus Behnan men sedan förtydligade blåränderna innebörden i begreppet full fart framåt.

Stekhete Adam Bergmark Wiberg nickade en 1-1 två minuter senare och därefter började det rinna iväg när målmaskinen Oscar Pettersson satte tvåan strax efter. När halvleken var över stod det 6-1 till DIF efter ytterligare mål från ABW, Oscar och Haris Radetinac.

I andra fortsatte bollarna att trilla in i jämn takt via ABW (sex mål totalt) och Oscar Pettersson (fyra mål totalt) där sedan Dzenis Kozica avslutade målexplosionen med två fullträffar.

Onekligen en stark inledning av serien där BP väntar härnäst på Grimsta den 18 februari kl. 14.30.

10 februari, söndag 16:30Södertälje Fotbollsarena