Företag

Rehn tillbaka på Stadion

  • Herrar
  • A-lag
  • 2 juli 2000

Det är över tio år sedan Stefan Rehn spelade på Stadion i den blårandiga tröjan men det är knappast någon som har glömt honom.

Över 600 Djurgårdare tog sig till Borlänge i lördags för att se seriedebuten, resten får hålla till godo med att uppleva hemkomsten på onsdag när Djurgården spelar mot Landskrona. Djurgårdens tränare Sören Åkeby var nöjd med Rehns insats i Dalarna: 
- Han kommer att bli en jättetillgång för oss med sin erfarenhet och, framför allt, sitt fina passningsspel. Tyvärr började det ösregna i andra halvlek och planen blev vattensjuk vilket inte gynnar oss. Det är bara negativt efter som vi lever mycket på vårt passningsspel. Det hårda regnet bidrog till att Rehn blev trött på slutet men han får mer än godkänt för sin insats. sa Åkeby och fortsätter:
- Det är ingen kille som är nöjd och kommer till Djurgår’n för att varva ner. Han kommer att tillföra hela laget en positiv anda och det märks verkligen att han är Djurgårdare, säger tränare Åkeby.

Stefan själv grämde sig över två missade poäng mot Brage men tog det hela med behärskning. Han hade ett par bra lägen att bli målskytt och visade en del av vad han kan under den första halvleken.
- Jag är inte i toppform, men det kommer, säger Stefan som spelade 90 minuter som offensiv innermittfältare framför Magnus Pehrsson.

På onsdag har inte Djurgår’n råd att förlora några poäng om man vill hänga på MFF i kampen om förstaplatsen. Matchen mot Landskrona skulle egentligen ha spelats i förra veckan men blev framflyttad på grund av Iron Maidens konsert på Stadion. Biljetter med det gamla datumet gäller och matchstart är 19.00. Över 3300 förköpsbiljetter är sålda så köp biljett eller kom i tid för att få en bra plats.

5 juli, onsdag 19:00Stockholms Stadion

DjurgårdenLandskrona BoIS
3-1 (1-0)

  • MålskyttarLucas Nilsson 35'Per-Ola Ljung 56'Pierre Gallo 60'Agbar Barsom 73'
  • Gula kortMagnus Pehrsson
  • Publik 6395 (Stockholms Stadion)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat