Företag

Publikinformation för alla som ska se Shamrock Rovers - DIF på plats

  • Herrar
  • A-lag
  • Supportrar
  • 8 sep 2022

Här kommer nyligen uppdaterad information om förutsättningarna på plats inför kvällens match i Dublin.

Bästa Djurgårdare!

Tack för att du köpt biljett till matchen mot Shamrock Rovers ikväll. Här följer uppdaterad info som vi uppskattar att du läser igenom. 

Utlämning av köpta matchbiljetter

För dig som ännu inte hämtat upp din biljett så kommer det finnas möjlighet att göra det idag på The Living Room från 15.00 (lokal tid).

Åker du direkt till arenan så kan biljett även hämtas upp närmare avspark av Djurgårdspersonal på plats utanför arenan, vid bortainsläppet; ”Away Section”.

Samling inför match

Vi rekommenderar The Living Room. De öppnar vid lunch och personal från Djurgården samt våra SLO:er kommer vara på plats från ca 15.00 (lokal tid).

Spårvagnar ToT Tallaght Stadium

Djurgården har abonnerat spårvagnar för alla som har biljett till matchen. Avgång från hållplats Abbey Lower StreetTågen avgår från hållplatsen till arenan kl:18.00.

De abonnerade tågen tar alla våra supportrar direkt till Tallaght Stadium samt kör alla som vill tillbaka till stan efter match. 

Tänk på att all eventuell skadegörelse på vagnarna kommer faktureras Djurgården Fotboll, detta gäller även eventuella klibbor som sätts upp.

På Arenan

Visitation kommer ske på alla i samband med inpasseringen. Försäljning i form av lättare mat och läsk. ENDAST KONTANT BETALNING

Tyst minut innan match

I söndags chockades Dublin och närområdet kring arenan av ett fruktansvärt våldsdåd. Tre barn knivhöggs till döds i sitt hem, två av barnen så unga som åtta år gamla. Denna stora tragedi har påverkat samhället här i Dublin starkt, och inför matchen kommer därför en tyst minut att hållas.

Vi vill be samtliga Djurgårdare på plats att visa den största respekt för de här barnen som har fått lämna jordelivet alldeles för tidigt.

Slutligen:

  • För dig som väljer att ta dig på egen hand till arenan kan ni antingen ta spårvagnen från Abbey Lower Street (som tar ca 45 min) eller taxi, och då ska ni ange att ni vill åka till ”Away Section”.
  • Entréerna öppnar 1,5 timme innan avspark, kl:18.30 (lokal tid)
  • Tänk på att vara vaksam och hålla ihop under vistelsen på i Dublin och att ta hand om varandra oavsett tid på dygnet. Lämna aldrig en Djurgårdare ensam.

Senaste nyheter

Relaterat