Företag

Spela fotboll med Djurgården under skollovet

  • Ungdom
  • 9 mars 2022

Intresset är stort för våra fotbollsskolor, camper och clinics så passa på att boka din plats på påsklovet och sommarlovet redan nu.

Våren är i antågande med värme, ljus och förhoppningsvis snöfria fotbollsplaner inom kort. Drömläge för fotboll med andra ord och hög tid för att anmäla era fotbollsintresserade flickor och pojkar till alla de fotbollsaktiviteter som Djurgården erbjuder under påsklovet och sommaren.
– Anmälan till årets clinics, akademicamper och fotbollsskolor är öppna och anmälningarna trillar in. Efter förra årets succé med akademicamp i Båstad så utökar vi i år även med akademicamp på Dalhem IP på Gotland vecka 29, berättar Fredrik Forsman som är projketledare på DIF Ungdom.

Oavsett om du vill spela fotboll för att det är kul eller satsar på en högre nivå finns det utmärkta alternativ för alla behov. Här nedan kan du läsa mer:
 
Akademicamp
Våra akademicamper riktar sig till tjejer och killar födda 2009–2012 (2022) och som är ambitiösa med sin fotboll. Man är välkommen oavsett klubbtillhörighet. Vi försöker att dela in deltagarna i homogena grupper utifrån ålder, kunskap och ambition.
 
Akademicampen pågår mån-tors och består av sammanlagt tolv träningspass. Samtliga träningspass leds av och är strukturerade av Djurgården IFs akademitränare. Dagen pågår mellan kl. 09:00-15:00 med pauser för mellanmål och lunch. Ledare finns på plats på Hjorthagens IP mellan kl. 08:30-15:30.
 
Clinics
Clinics är 2,5 timme av intensiv träning centrerad kring en specifik fotbollsfärdighet, ledd av Djurgårdens akademitränare
Spelare födda mellan 2009-2012 (2022), och som vill bli bättre fotbollsspelare är välkomna oavsett klubbtillhörighet.
Som spelare har man möjlighet att anpassa schemat utifrån de delar man vill träna på.
 
Fotbollsskolan
Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 7-11 år (deltagare födda 2011-2015, år 2022) och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening.
Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek och lunch (inklusive mellanmål) Allt för att spelarna ska ha en så rolig och utvecklande vecka som möjligt

Länkar för anmälan till de olika alternativen hittar du här nedan:

Akademicamp sommar
https://camp.laget.se/DIF/Akademicamp-sommar
Akademicamp tjej
https://camp.laget.se/DIF/Akademicamp-Tjej
Akademicamp Båstad
https://camp.laget.se/DIF/Djurgarden-akademicamp-Bastad
Akademicamp Gotland
https://camp.laget.se/DIF/Djurgarden-akademicamp-Gotland
Clinics Påsklov
https://camp.laget.se/DIF/Clinics-Pasklov
Målvaktscamp sommar
https://camp.laget.se/DIF/MV-camp
Fotbollsskola påsklov
https://camp.laget.se/DIF/Fotbollsskola-Pasklov
Fotbollsskola sommar
https://camp.laget.se/DIF/Fotbollsskola-Sommar
 

Senaste nyheter

Relaterat