Företag

Dags för semifinal i Ligacupen för DIF PA19

  • Ungdom
  • U19
  • 12 apr 2023

En finalplats ligger i potten när IFK Norrköping väntar i kvällens semifinal på Platinumcars Arena.

Efter serieseger i vårens gruppspel i Ligacupen, samt förstaplats i den efterföljande slutspelsgruppen, väntar nu en spännande semifinal under onsdagkvällen för DIF PA19 som beger sig till Platinumcars Arena där IFK Norrköping står för motståndet. Avspark sker kl. 19.30 och tränare Johan Palm ser fram emot en intressant match.
– Först och främst en spännande utmaning att spela en avgörande match, vilket vi inte gör så ofta. Dessutom mot en duktig motståndare som fått en fin inledning av P19 Allsvenskan. Vi ska göra vårt yttersta som kollektiv och individer i att försöka vara tillräckligt bra i alla skeden för att kunna ta oss vidare till finalen, berättar Johan som noterat övervägande positiva tendenser under 2023.
– Starten av året har varit bra där laget hela tiden tagit steg framåt och varit svårslagna. Vi förlorade vår första match i helgen i senaste derbyt där vi verkligen inte är nöjda med utfallet av matchen, även om vi hade delar i matchen som också var steg framåt. Nu är vi revanchsugna och tar nya tag ikväll - tillsammans! 

I andra semifinalen som spelas den 2 maj möts Kalmar FF och Helsingborg och i händelse av blårandigt avancemang väntar en final den 18 maj.

Senaste nyheter

Relaterat