Företag

Djurgården och Ana Teles går skilda vägar

  • Damer
  • A-lag
  • 13 sep 2024

Den 23-åriga anfallaren rör sig vidare för nya utmaningar.

Det blev en kortvarig sejour i DIF för portugisiska anfallaren Ana Teles som anslöt under vårsäsongen. Totalt sett blev det elva matcher i den blårandiga tröjan varav fem från start.

Nu väntar dock ett nytt steg på fotbollsresan för Ana som tackar för sin tid i DIF.
– Som fotbollsspelare blir ens egenskaper i det tekniska, taktiska, mentala och fysiska alltid värderade av tränarstaben och jag upplever att de inte riktigt förstod mig som spelare, att jag inte motsvarade förväntningarna hos tränarteamet.
– Jag spelade inte alltid på den position jag önskade men jag har alltid gjort mitt bästa för att bidra till laget, berättar Ana som ändå ser positivt på sejouren i DIF.
– Jag tror att jag kommer att se tillbaka på den här perioden som en bra och nyttig erfarenhet framöver. Jag har vuxit som människa och har uppskattat varje minut av min tid i Djurgården. Det finns många fina minnen och speciellt minns jag segern i derbyt mot AIK med 2-0 på Stadion, det var en härlig vinst och en fantastisk atmosfär på läktarna. Men nu väntar nya utmaningar för min del.

För Djurgårdens sportchef Jean Balawo återstår därmed bara att tacka av Ana för hennes tid i Djurgården och önska lycka till.
– Ana Teles har varit hos oss under en kort tid och hunnit spela från start under stora delar av vårsäsongen och varit med och bidragit till en fin tabellplacering inför sommaruppehållet. Tyvärr så slutar vår tid tillsammans i förtid, så vi får tacka Ana för den här gången och önska henne lycka till framöver, sammanfattar Jean.

 

Senaste nyheter

Relaterat