Företag

Mobill lanserar ny förbättrad app

  • Partners
  • Företag
  • 25 sep 2024

Djurgården Fotbolls huvudpartner och bröstsponsor Mobill har lanserat sin nya, förbättrade app. – Det är ett stort lyft där vi verkligen har haft användarvänlighet i fokus, säger Joakim Held, VD Mobill.

Med den nya appen vill man såklart förenkla för befintliga användare, likväl som man hoppas att den ska locka till sig flera nya användare. Mobill är inne i en expansionsfas och ett prioriterat tillväxtområde är Stockholm med kranskommuner.
– Vi vill att det ska märkas att man är huvudpartner till Djurgården, att vi verkligen gör skillnad för våra partners. Så ju fler som använder Mobill, framför allt i Stockholmsområdet, desto bättre är det för DIF, säger Daniel Malmgren.

Den nya appen är designad för att göra din parkeringsupplevelse snabbare, enklare, säkrare och mer intuitiv. En ny förstasida med genvägar för att snabbt starta din senaste parkering/laddning, förbättrad kartvy, förbättrad användarupplevelse och flera smarta funktioner där du bland annat kan spara dina vanligaste parkeringszoner.
– Vi är väldigt glada över att äntligen kunna presentera vår nya app.  Med vår app kan du nu enkelt hantera parkering och elbilsladdning var du än är. Enkelt, smidigt och användarvänligt – precis som det ska vara, säger Joakim Held, VD Mobill.

Mobill är en av Sveriges mest använda parkeringsappar med över 600 000 användare. Mobills mål är att förenkla parkering och elbildsladdning för sina användare. Mobills tjänster riktar sig både till privatpersoner och företag. 

Ladda ner den nya appen här.

25 september, onsdag 19:00Tele2 Arena

DjurgårdenBrommapojkarna
2-1 (1-0)

  • MålskyttarTobias Gulliksen 16'Deniz Hümmet 60'Alex Timossi Andersson 88'
  • Gula kortMarcus DanielsonRasmus SchüllerAugust Priske
  • Domare Adi Aganovic
  • Publik 12357 (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat