Företag

Dags för Fantasy OBOS Damallsvenskan

  • Damer
  • 5 juni 2024

Missa inte deadline klockan 14.55 under torsdagen för att sätta ihop ditt lag och spela Fantasy med spelarna i OBOS Damallsvenskan.

Från och med kommande omgång i OBOS Damallsvenskan, den som för Djurgårdens del innebär hemmaderby mot AIK lördagen den 8 juni, startar Fantasy för OBOS Damallsvenskan.

För dig som inte är bekant med konceptet Fantasy sedan tidigare kan det kort beskrivas som ett spel där deltagarna får en virtuell budget för att köpa spelare och skapa en trupp bestående av 15 spelare, inklusive två målvakter, fem försvarare, fem mittfältare och tre anfallare. Poäng tilldelas baserat på spelarnas verkliga prestationer under OBOS Damallsvenskans matcher. Deltagarna får inte välja fler än tre spelare från samma klubb, vilket säkerställer mångfald och strategiskt tänkande i laguppställningen.

Så gå in här och sätt ihop ditt eget drömlag och tävla mot vänner, familj eller allmänheten i olika ligor.

Registrera dig och ta ut ditt lag här!

OBOS Damallsvenskan Fantasy är utvecklat av ISM ltd, samma företag som framgångsrikt har implementerat fantasy-plattformar för Engelska Premier League, svenska Allsvenskan och Norska Eliteserien. Spelet är helt gratis att spela.

Senaste nyheter

Relaterat