Företag

Tack för allt, Prioritet Finans!

  • Företag
  • 19 jan 2024

Efter 10 år som Djurgården Fotbolls stjärnpartner med den självklara platsen på bröstet på världens vackraste matchtröja tackar nu Prioritet Finans för sig.

Prioritet Finans kom in i en tid då inte många trodde på Djurgården Fotboll. Situationen såväl sportsligt som ekonomiskt var minst sagt prekär. I det läget tog Prioritet Finans ett modigt beslut: att tro på Djurgården Fotboll och den plan Bosse Andersson och Henrik Berggren hade stakat ut för att få föreningen på stabil mark och sedan vidare mot toppen.

Tio år senare står vi starkare än någonsin och har längs resans väg bärgat ett SM-guld och ett Cupguld, samt vunnit gruppen och tagit oss till sextondelsfinal i Europa Conference League. Vi har dam- och herrlag i den högsta serien, ett publiksnitt på nästan 20 000 på Tele2 Arena och en stark ekonomi. Vi hade inte varit där vi är idag utan starka, dedikerade partners som Prioritet Finans.
– För mig har det varit oerhört tillfredsställande att vi har varit stjärnsponsor i en klubb där man tar ansvar på alla plan: för ekonomin, för barn och ungdomar, och för sina spelare. Jag blev glatt överraskad över den ordning och reda som finns i Djurgården och det glädjer mig att Prioritet Finans har varit en del av det. Med en ordnad ekonomi som grund kan man, som Djurgården, sedan dels göra insatser för barn och unga, och dels bli framgångsrika sportsligt och det har Djurgården bevisat, säger Nils Wiberg, vd på Prioritet Finans.

Djurgårdens vd Henrik Berggren:
– Jag vill tacka Nils och de andra på Prioritet Finans för tio fantastiska år tillsammans. Som stjärnsponsor har Prioritet Finans varit en viktig del i de steg som Djurgården Fotboll har tagit under den perioden.

Även Bosse Andersson vill rikta tacksamhet till Prioritet Finans.
– Det är ganska ovanligt att ha samma huvudpartner i tio år, och jag vill tacka för förtroendet vi fick under en viktig period för Djurgården. Vi har haft ett gott samarbete under hela tiden där Prioritet Finans har hjälpt oss med likviditeten vilket är precis vad företaget står för, säger Bosse Andersson.

När Djurgården Fotbolls olika lag går in på planen 2024 kommer det vara utan Prioritet Finans på bröstet. De kommer dock alltid att finnas med oss, och mycket talar för att man kommer finnas med tillsammans med oss i Djurgården Fotboll även framöver i någon form.

Tack för att ni trodde på oss när ingen annan gjorde det och tack för den otroliga resa vi gjort tillsammans, Prioritet Finans!

Senaste nyheter

Relaterat