Han vann resa och fyra biljetter till Norrköping borta

Vi säger grattis till Kevin Ohlsén som får ta med sig tre personer till matchen mot IFK Norrköping.

I förra veckan utlyste vi en tävling om fyra biljetter samt resa tur och tetur till den avslutande allsvenska omgången borta mot IFK Norrköping.

Det var Djurgårdssupportern Christer som tragiskt gick bort i slutet av 2017 efter en tids cancersjukdom. En av hans sista Djurgårdsupplevelser var när hans dotter Maria berättade att Djurgården vunnit mot Kalmar FF och därmed säkrat spel i Europa för första gången på tio år. Christer bad då Maria att ombesörja att en summa pengar från honom skulle gå till att möjliggöra för fler Djurgårdare att få uppleva Djurgårdens väg mot nya Europa-äventyr. Läs mer om Christer och tävlingen här.

Nu har vi, tillsammans med Maria, utsett en vinnare i form av Kevin Ohlsén som har valt att ta med sin pappa som även han kämpar mot cancern, en kompis, samt sin flickvän. Kevins motivering:

"Min pappa har kämpat mot cancer i över 1,5 år nu och kämpar fortfarande. Pga bristande ekonomi har jag inte haft råd att ta med honom på någon match alls. Pappa har länge pratat om att vi ska kunna gå på någon match tillsammans men vi har antingen varit försent ute eller som så många gånger förr har biljetterna tagit slut. Pappa är en riktig krigare och det skulle betyda allt för honom att få uppleva matchen mot Norrköping tillsammans med mig, en kompis och min flickvän."

Vi säger grattis till Kevin med sällskap! Och vårt varmaste av tack till Christer som gör den här resan möjlig.

Senaste nytt
Fler nyheter