Företag

DIF söker arrangemangsansvarig för dam och ungdom

  • Damer
  • Ungdom
  • 8 sep 2022

Djurgården Fotboll anställer nu en arrangemangsansvarig för aktiviteter i DIF Ungdom och DIF Dam.

Djurgården Fotboll söker en driven, social och kreativ medarbetare med sinne för organisation och inkomstbringande arrangemang. Du arbetar självständigt och driver arbetet med att genomföra och utveckla olika arrangemang under fotbollssäsongen, samt utvecklar nya arrangemang.
 
I DIF Ungdom är de flesta arrangemangen inkomstbringande projektarrangemang. I det ingår idag tre större turneringar per säsong som ska drivas och utvecklas, samt lovaktiviteter för barn- och ungdomsspelare i våra akademicamper, akademiclinics och fotbollsskolor. 
 
Det löpande uppdraget som ansvarig för arrangemanget runt våra Damallsvenska matcher är av stor vikt för vår representationsverksamhet. Därtill håller arrangemangsansvarige i en handfull föreningsprojekt och evenemang under varje säsong.
 
Förutom egenskaperna beskrivna ovan tror vi att du behöver vara:
 
- Engagerad, hängiven och utvecklingsbenägen
- Strukturerad
- Stresstålig och serviceinriktad
- Samarbetsbenägen
 
Vi ser gärna att du har följande:
 
- Utbildning inom event och projekt, helst med inriktning mot idrott
- Föreningserfarenhet, helst från Stockholmsfotbollen
- Goda egenskaper i att uttrycka dig i tal och skrift
- Goda datakunskaper med fokus på Office och mediaprogram


Arbetet utgår från Djurgården Fotbolls kansli på Tegeluddsvägen 9C, och är flexibelt både geografiskt och vad gäller arbetstider.  Arbetet innefattar jobb på kvällar och helger och B-körkort behövs för att genomföra alla arbetsuppgifter.
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst heltid med en provanställning på sex månader. Tillträde omgående eller så snart som möjligt. Djurgården Fotboll är kopplade till Unionen.

Ansökningshandlingar med löneanspråk skickas snarast till [email protected]
 

Senaste nyheter

Relaterat