Företag

Stefan Rehn har landat

  • Herrar
  • A-lag
  • 17 juni 2000

Hallå där Stefan Rehn. Vad är det som händer?
- Vi står och tittar i en lägenhet och funderar på om vi ska ta den eller inte. Vi får se vad som händer men det är ju inte så lätt att få tag på en lägenhet.

I morgon (måndag) förmiddag börjar du träna med Djurgår’n. Hur känns det?
- Det känns bra. Jag var faktiskt i gång redan i går och körde lite på kul med det gamla järngänget från Djurgårdens 66:or. Jag hörde ett rykte om att det skulle komma ut folk från Järnkaminerna till Kaknäs på måndag och det är ju kul men jag är ju bara en spelare som alla andra.

Du känner dig inte sliten nu efter en hel säsong med slutspel och cupfinal i Schweiz?
- Nej, det känns helt okej. Visst har det varit en hel del matcher men jag känner mig inte sliten utan det ska bara bli kul. Jag har haft tio dagars semester och mer brukar jag inte ha. Det brukar bli ett uppehåll på en vecka-tio dagar efter att säsongen är slut men sen kör det igång igen.

Vad tycker du som var med i VM 1994 om Sveriges insats i EM?
- Ja, det är lite synd. Insatsen mot Belgien är väl inte så mycket att säga om men matchen mot Turkiet var väl inte speciellt bra. Nu ör inte laget mycket värt men hade vi vunnit den matchen hade allt vart frid och fröjd även om vi spelat dåligt. Det är synd också med tanke på att svensk fotboll är på väg uppåt om man ser till publikintresset. Vi får hoppas att det blir en bra match mot Italien även om chansen att gå vidare är mikroskopisk.

Senaste nyheter

Relaterat