• Ungdom
  • Akademi
  • 9 okt 2022

Elton Fischerström och Nikolaj Staykov stötte på tufft motstånd i dubbellandskampen mot Norge.

Det svenska P15-landslaget spelade den första av två landskamper mot Norge under torsdagen och det fanns dubbel DIF-representation från start i form av målvakten Elton Fischerström och offensive mittältaren Nikolaj Staykov på Stryn Stadion i Norge.
Hemmanationen inledde starkast och satte Elton Fischerström i hårt arbete där han fredade målet med att antal fina räddningar. Dessvärre tvingades Elton ändå släppa två mål mot slutet av halvleken under den norska anstormningen och i andra halvlek kom ytterligare ett mål i slutminuterna samtidigt som Sverige inte lyckades spräcka nollan trots några fina lägen.

I söndagens returmöte inledde de båda DIF-spelarna på bänken men Nikolaj Staykov hoppade in med dryga timmen spelad. Sverige var då i ledning med 2-1 men lyckades dessvärre inte hindra ett spelskickligt Norge från att ta ytterligare en seger med 3-2.