Företag

Ladda upp på Annexet inför DIF-IFK Göteborg

  • Herrar
  • A-lag
  • 21 apr 2023

En fullspäckad DIF-söndag väntar med start kl. 12.00 på Annexet. Träffa kompisar, ät och drick, samt ta del av musik, souvenirförsäljning och intervjuer på scen.

På söndag kl. 15:00 är det avspark för DIF - IFK Göteborg, men Djurgårdsdagen i Globenområdet är betydligt längre än så. Redan 12:00 öppnar vi dörrarna på Annexet där alla som är Djurgårdare är välkomna att umgås och ladda upp inför matchen. Efter matchen är Annexet öppet fram till 18:00 (sista beställningen är 17:30). Djurgårdens match på Hovet mot Modo startar sedan kl. 18:30.
 
Åldersgräns är 18 år i dörren men barn i målsmans sällskap är självklart välkomna. Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning och under den första timmen kan du köpa en kebabrulle och en stor öl för 155 kr. Är man mindre hungrig, men desto törstigare och gillar öl, så kostar det 60 kronor för en stor fatöl. Observera att dessa priser endast gäller 12.00-13.00.
I matväg kommer Galet Gott att finnas på plats med två foodtrucks där de serverar hamburgare samt nygjorda kebabrullar och även Rollys Pizza finns på plats och serverar inte helt otippat pizza.
 
Det kommer även att finnas souvenirförsäljning på plats för de som vill botanisera i väl valda delar av Djurgårdsbutikens digra utbud.
 
Scenprogram
Cirka 13:00 kommer Jacob Widell Zetterström att vara gäst på scen. Eventuell ytterligare gäst tillkommer.
 
Hitta till entrén
Entrén till Annexet är samma som vid tidigare tillfällen vi har haft samling där, alltså vid Globens entré 3.
 
Välkommen till en blårandig uppladdning i Annexet på söndag!
Har du ännu inte köpt biljett till DIF - IFK Göteborg gör du det här.

Karta över Annexet hittar du här:



 
23 april, söndag 15:00Tele2 Arena

DjurgårdenIFK Göteborg
1-0 (1-0)

  • MålskyttarHampus Finndell 6'
  • Domare Mohammed Al-Hakim
  • Publik 22529 (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat